Bent u op zoek naar een bedrijf voor het keuren van uw ladders en-/of trappen? Tragter Groep in Gelderland is de specialist op het gebied van het keuren van onder andere ladders en trappen door heel Nederland en kan u hiervoor uitstekend van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat uw werkvloer een veilige omgeving wordt voor iedereen die rondloopt.

WIJ KEUREN TRAPPEN EN LADDERS VOLGENS DE VEREISTE NORMEN

Naast het keuren van elektrisch gereedschap, keurt ons beveiligingsbedrijf ook andere arbeidsmiddelen zoals ladders en trappen, of het klim- en steigermaterieel. Dit gebeurt altijd volgens de daarvoor geldende norm. Tijdens het keuren van ladders en trappen, wordt de NEN 2484-norm gehanteerd en bij het keuren van rolsteigers de NEN 2718-norm. Uiteraard ontvangt u ook hiervoor een certificaat met een geldigheidsduur van een jaar. Hiermee toont u te allen tijde aan dat de tappen en ladders zijn gekeurd en veilig zijn in gebruik.

VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Wilt u meer weten over het keuren van ladders en trappen en hoe wij aan de slag gaan? Of zou u graag Arbo-advies ontvangen? Neem dan verblijvend contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden! Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0545-820-203 of stuur een e-mail naar info@tragtergroep.nl.