Tragter Groep levert en onderhoudt een compleet assortiment aan brandblussers en blusmiddelen en is gevestigd in Gelderland, maar is actief door heel Nederland. Wij schenken veel aandacht aan de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak, kwaliteit en bluscapaciteit van de brandblussers. Zo bent u ervan verzekerd dat u betrouwbare blusmiddelen inzet voor uw onderneming in omgeving Gelderland of elders in het land. Ontdek de verschillende soorten brandblussers die wij aanbieden.

Een geschikte brandblusser voor ieder type brand bij een specialist uit Gelderland

Iedereen die veiligheid van belang vindt, zal de noodzaak van blusmiddelen inzien. Tevens vereisen Arbo- en milieuwetgeving en de brandweer via de gebruikersvergunning dat u uw brandveiligheid op orde heeft. Het ruime assortiment aan blusmiddelen van ons bedrijf in Gelderland biedt voor ieder type brand een geschikte brandblusser. Al onze blussers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en voldoen uiteraard aan de wettelijk gestelde eisen van de overheid en alle verzekeringsmaatschappijen. Wanneer er een beginnende brand ontstaat, kan deze eenvoudig bedwongen worden met onze brandblussers. Wanneer u een brandblusser of blusmiddelen in Gelderland of elders in het land zoekt, bieden wij onder ander aan:

  • Vetblussers
  • Bluswagens
  • CO2-blussers
  • F500-blussers
  • Poederblussers
  • Schuimblussers (ook vorstvrij)

Vraag om deskundig advies

Door een passend advies van Tragter Groep staat altijd het juiste type brandblusser op de juiste plaats binnen uw organisatie. Naast blusmiddelen, bieden we vanuit Gelderland ook brandbeveiliging aan, maken we vluchtwegaanduiding, hebben we verschillende brandmeldinstallaties en andere soorten beveiliging wanneer er brand uitbreekt. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden! Wij zijn daarnaast ook telefonisch bereikbaar via 0545-820-203 of stuur een e-mail naar info@tragtergroep.nl.