Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Veel ondernemers en directeuren denken dat de kans op brand in hun bedrijfsgebouw(en) klein is. Maar als er brand uitbreekt kan de schade zeer groot zijn. Veel bedrijven gaan na een grote brand failliet: binnen een jaar 30% en binnen 5 jaar zelfs 70%! Een goede brandbeveiliging is een wettelijke verplichting. Daarom is een goed advies op het gebied van brandbeveiliging essentieel.

Tragter Groep voert volgens de huidige wet- en regelgeving onder REOB-certificering de volgende werkzaamheden uit. Wilt u een goed advies en een betrouwbare partner die voldoet aan alle eisen die de overheid en verzekeraars op brandbeveiliging stellen? Dan is Tragter Groep de juiste partner voor u!

Brandblussers

Door de vele soorten brandblussers is een goed advies voor u als bedrijf of particulier erg belangrijk. De soort brandblusser die u als bedrijf of particulier nodig heeft ligt aan de ruimte waar de brandblusser wordt geplaatst.

Tragter Groep geeft u graag advies op het gebied van de soorten brandblussers en welke brandblusser u nodig zou hebben. Tragter Groep keurt uw blussers via de NEN 2559 norm.

Brandslanghaspel

Als u gebruik gaat maken van een brandslanghaspel is die vaak voorgeschreven door de gemeente. Het gebruik van een brandslanghaspel is redelijk eenvoudig. Bij het gebruik maken van een brandslanghaspel is er een onbeperkte toevoer van water. Een brandslanghaspel wordt vaak geplaatst bij (nood)uitgangen. Tragter Groep keurt ook uw brandslanghaspels via de NEN 2673.3 norm.

Wilt u advies over een brandslanghaspel of wilt u juist meer informatie? Dan bent u bij Tragter Groep aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden! Neem dan contact op via 0545-820 203 of stuur een e-mail naar info@tragtergroep.nl

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op