Wanneer u een beveiligingssysteem zoekt in Gelderland of elders in Nederland, zit u goed bij Tragter Groep. Beveiligingssystemen eisen specifieke knowhow. Naast de algemene technische kennis, is kennis van beveiligingstechnieken essentieel. Onze opgeleide monteurs hebben alles in huis om uw beveiliggingssysteem vakkundig aan te leggen.

Gecertificeerd beveiligingssysteem door een specialist uit Gelderland

Tragter Groep uit Gelderland levert een beveiligingssysteem en andere diensten gecertificeerd conform de vereiste NEN-normering/richtlijnen voor aanleg, onderhoud en certificering van installaties door heel Nederland. Bovendien hebben wij eigen projecteringsdeskundigen die voor u een programma van eisen (PvE) kunnen opstellen ten behoeve voor de brandweer of verzekeraar. Wij bieden onze klanten gecertificeerde systemen voor bijvoorbeeld toegangscontroles, maar ook:

Inbraakalarmsystemen

Brandblussystemen

Brandmeldsystemen

Camerabewaking

Vraag naar de mogelijkheden voor een beveiligingssysteem in Gelderland of elders in Nederland

Door middel van onze deskundig opgeleide monteurs, klantgerichte aanpak en heldere afspraken levert Tragter Groep de door u gewenste diensten en/of producten. Wilt u meer informatie over onze een specifiek beveiligingssysteem dat wij aanbieden als expert uit Gelderland? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden! U kunt ons daarnaast bereiken via 0545-820-203 of neem contact op via info@tragtergroep.nl. Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden rondom een beveiligingssysteem van ons bedrijf uit Gelderland.

Beschikbaar van:

0545 820 203
7161 RN
Neede
Nederland
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
08:00-17:00
08:00-17:00
08:00-17:00
08:00-17:00
08:00-17:00