Een brandmeldinstallatie binnen uw pand in Gelderland of elders in Nederland is essentieel: het kan een brand in een vroeg stadium signaleren en lokaliseren, waardoor snel kan worden ingegrepen. Om de kwaliteit van de brandmeldinstallaties te verhogen, is onderhoud van groot belang. Wanneer u een brandmeldinstallatie nodig heeft, zit u goed bij ons. Wij zijn de specialist in brandbeveiliging en helpen u graag op deskundige wijze verder!

Kies uw brandmeldinstallatie uit een breed assortiment van een expert uit Gelderland

Tragter Groep biedt een breed scala aan van brandmeldinstallaties. Wij leveren nieuwe brandmeldinstallaties, onderdelen en/of uitbreidingen en voeren onderhoud op brandmeldinstallaties uit. Door middel van onze gekwalificeerde monteurs, klantgerichte aanpak, scherpe tarieven en één vast aanspreekpunt, levert Tragter Groep de juiste producten op dit gebied. Naast een brandmeldinstallatie, bieden we als specialist nog veel meer aan als beveiliging wanneer er brand uitbreekt. Denk aan het laten maken van een noodplan, diverse soorten noodverlichting, en vluchtwegaanduiding. Op die manier houdt u uw werkomgeving veilig voor iedereen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over een brandmeldinstallatie of de andere diensten die wij als specialist aanbieden? Neem dan verblijvend contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden! Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0545-820-203 of stuur een e-mail naar info@tragtergroep.nl.