Tragter Groep is uw specialist op het gebied het plaatsten, leveren en onderhouden van noodverlichting. Noodverlichting is een van de noodzakelijke voorzieningen, omdat deze een veilig gebruik van de vluchtwegen en nooduitgangen mogelijk maken. Er bestaan verschillende soorten noodverlichting en uiteraard moeten deze aan diverse eisen voldoen. Wij helpen u graag, zodat ook uw pand hieraan voldoet.

Laat het plaatsten, leveren en onderhouden van noodverlichting over aan een expert.

Bij het uitvallen van de elektriciteit wordt de noodverlichting automatisch ingeschakeld, zodat de juiste weg naar buiten gevonden kan worden in geval van nood. Naast het aansluiten op het lichtnet, wordt het armatuur eveneens aangesloten op een accu of noodstroomvoorziening, zodat bij stroomuitval de lampen blijven branden. Het is dan wel van belang dat noodverlichting bij u in Gelderland, de Achterhoek of elders in Nederland goed onderhouden wordt. Volgens de richtlijnen moet een armatuur minimaal één uur blijven branden op de noodstroom na het uitvallen van de vaste spanning. Het tijdig vervangen van lampen en accu’s is daarom zeer belangrijk. Daarnaast is een goede projectie van belang, zodat er voldoende lichtopbrengst is in de gehele vluchtweg.

Vraag naar meer informatie door contact met ons op te nemen

Wilt u meer informatie over noodverlichting voor uw bedrijf in Gelderland, de Achterhoek of elders in Nederland? Zou u graag een bedrijfsnoodplan door ons willen laten maken of zou u graag Arbo-advies van ons ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden! Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0545-820-203 of stuur een e-mail naar info@tragtergroep.nl