Arbo-advies

Home » Arbo-advies

EÉN AANSPREEKPUNT

TOTAALOPLOSSINGEN

GECERTIFICEERD SYSTEEM


Arbo-advies

Naast dat we bij Tragter Groep uit Gelderland alle aspecten van (brand)veiligheid en beveiliging beheren, zit u bij ons ook goed wanneer u Arbo-advies wenst te ontvangen. Hierbij zorgen we er niet alleen voor dat u veilig en gezond te werk gaat, maar beantwoorden we ook graag al uw RI&E-vraagstukken. Wij opereren door heel Nederland en zijn ook u graag van dienst.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wij geven Arbo-advies op maat, zodat u een veilig werkplek creëert

Bij Tragter Groep is veiligheid de rode draad in alle producten en diensten die wij aanbieden. Naast brandbeveiliging en andere beveiligingssystemen, checken wij dan ook graag alle Arbo-eisen voor u en geven we Arbo-advies op maat. Met ons Arbo-advies bent u in staat op een veilige en gezonde werkomgeving te creëren voor uzelf en uw werknemers. Wij geven strategisch, praktisch en realistisch advies voor al uw veiligheidsrisico’s. Door onze klantgerichte aanpak, lange ervaring en voordelige totaaloplossingen is ons beveiligingsbedrijf op het gebied van (brand)veiligheid en beveiliging de juiste partner voor u.

Neem contact met ons op voor advies op maat

Heeft u vragen over één van onze diensten, zou u graag ladders op de werkvloer willen laten keuren of wenst u Arbo-advies op maat te ontvangen? Neem dan nu contact met ons op via het telefoonnummer 0545-820-203, stuur een e-mail naar info@tragtergroep.nl of vul eenvoudig het contactformulier in.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op