Tragter groep

Welke diensten leveren wij?

Contact

Keuringen

Volgens de ARBO-wetgeving dienen alle materialen waar in Nederland mee gewerkt wordt te voldoen aan de juiste NEN-normen. Dit wordt gewaarborgd door jaarlijkse keuringen conform deze NEN-normen. Onze medewerkers zijn gediplomeerd om het volgende scala aan keuringen te mogen uitvoeren.

Beveiligingssystemen

Beveiligingssystemen eisen specifieke knowhow. Naast de algemene technische kennis, is kennis van beveiligingstechnieken essentieel. Onze opgeleide monteurs hebben alles in huis om uw beveiliggingssysteem vakkundig aan te leggen

Noodverlichtingen

Tragter Groep is uw specialist op het gebied het plaatsten, leveren en onderhouden van noodverlichting. Noodverlichting is een van de noodzakelijke voorzieningen, omdat deze een veilig gebruik van de vluchtwegen en nooduitgangen mogelijk maken. Er bestaan verschillende soorten noodverlichting en uiteraard moeten deze aan diverse eisen voldoen. Wij helpen u graag, zodat ook uw pand hieraan voldoet.

Brandbeveiliging

Tragter Groep is uw specialist in brandbeveiliging, gevestigd in Gelderland. Een brandmeldinstallatie is essentieel: deze kan een brand in een vroeg stadium signaleren en lokaliseren, waardoor snel kan worden ingegrepen. De gevolgen van een brand kunnen hierdoor worden voorkomen of in ieder geval worden beperkt.

Opleidingen & Trainingen RI&E

Naast dat Tragter Groep alle aspecten van (brand)veiligheid & beveiliging beheert. Kunt u ook terecht voor opleidingen en trainingen. 

Uw Specialist in Beveiliging

Tragter Groep is een beveiligingsbedrijf, gevestigd in Gelderland, dat alle facetten van (brand)veiligheid en beveiliging beheert met maar één aanspreekpunt! Wij hanteren scherpe tarieven, leveren hoogwaardige kwaliteit en flexibiliteit en opereren door heel Nederland. Door onze klantgerichte aanpak, ervaring en onze voordelige totaaloplossingen, zijn wij op het gebied van (brand)veiligheid en beveiliging de juiste partner voor u.