Tragter Groep is uw specialist in brandbeveiliging, gevestigd in Gelderland. Een brandmeldinstallatie is essentieel: deze kan een brand in een vroeg stadium signaleren en lokaliseren, waardoor snel kan worden ingegrepen. De gevolgen van een brand kunnen hierdoor worden voorkomen of in ieder geval worden beperkt.

Detecteer uw brand razendsnel met onze brandbeveiliging uit Gelderland

Hoe sneller een brand gedetecteerd is, hoe meer tijd er is om een beginnende brand te blussen en om iedereen in veiligheid te brengen. Daarom is het van belang dat een brandmeldinstallatie betrouwbaar is. Om de kwaliteit van de brandmeldinstallatie en brandbeveiliging bij u in Gelderland of elders in Nederland te waarborgen, is onderhoud van groot belang. Behalve het detecteren en signaleren van een brand, kan een automatische brandmeldinstallatie ook automatisch brandbeveiligingsinstallaties aansturen. Zoals onder andere ontruimingsalarminstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, deurmagneten, brandblusinstallaties en sturing van liften.

Ontdek ons brede scala aan brandbeveiliging

Tragter Groep is de specialist op het gebied van brandbeveiliging. Wij bieden een breed scala aan van brandmeldinstallaties. Wij leveren ook nieuwe brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties en -plattegronden en vele overige producten. Daarnaast voeren wij onderhoud uit op brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties en kunnen bestaande installaties worden uitgebreid of worden aangepast naar de wensen van de klant. Heeft u vragen over brandbeveiliging of brandbeveiliging voor uw pand in Gelderland of elders in Nederland? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden voor brandbeveiliging door ons bedrijf uit Gelderland! U kunt ons daarnaast bereiken via 0545-820-203 of neem contact op via info@tragtergroep.nl.