Tragter Groep biedt haar klanten de opleiding Veiligheidstraining heftruck / Veilig werken met een heftruck basisopleiding ( beginner ) en herhaling.

Wanneer medewerkers binnen een organisatie heftrucks besturen  is de werkgever verantwoordelijk voor ‘voldoende’ opleidingsniveau van de chauffeurs. Een heftruckcertificaat bewijst heel duidelijk dat er een deskundige opleiding is geweest. Het laatste waar u zich mee bezig wilt houden, na een incident, is een discussie met de verzekering over de gegeven instructies. De verplichtingen worden gesteld door de arbo-wet en verzekeraars. Er mag dus niet zomaar gereden worden op een gevaarlijke machine als een heftruck.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook de beste heftruckchauffeur heeft wel eens zijn dag niet.
Tragter groep is zich hier van bewust. De heftruck cursus van Tragter Groep is geheel gericht op de praktijk en beschikbaar als basiscursus en als herhalingscursus(en).

Tijdens de heftruck opleiding ontvangt u exact datgene dat u nodig om het certificaat te halen op basis van uw ervaring.

Wilt u als bedrijf een goede, betrouwbare en scherp geprijsde heftruck opleiding? Dan biedt Tragter Groep u de juiste heftruck opleiding aan.
Meer weten over de Heftruck opleiding? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.