Tragter Groep biedt meerdere opleidingen en trainingen aan, ook in de corona tijd. Tragter Groep houdt zich aan de richtlijnen zoals opgesteld door RIVM. Dit houdt onder andere in dat de cursisten een minimale ruimte hebben van 6 m².

Daarnaast worden de richtlijnen van de Europese reanimatiegraad strikt opgevolgd, die overgenomen zijn door de Nederlandse Reanimatie Raad. Dat betekent dat er geen beademing of actieve controle van de ademhaling wordt uitgevoerd tijdens de cursus.

Bij de basisopleiding wordt de beademing volgens de strenge regels van het RIVM uitgevoerd. Bij de herhalingscursus is er gekozen voor een alternatieve, in overeenstemming met de regels geldende, veilige methode.

In verband met COVID-19 is het begrijpelijk dat u wellicht eerder dit jaar de (herhalings-)cursus voor  BHV heeft uitgesteld. Dit gaat zowel om de cursus preventiemedewerker als een BHV basiscursus en de herhalingscursus BHV. Tragter Groep organiseert de komende tijd diverse cursussen, waarbij er nog plekken vrij zijn.

Volgens de Arbowet is het voor de werkgever verplicht de preventietaken vorm te geven binnen het bedrijf. De preventiemedewerker zal de werkgever bijstaan in de dagelijkse zorg voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden op de werkvloer. De datum die op dit moment nog beschikbaar is voor de cursus Preventiemedewerker is 22 juni 2021.

De onderstaande data voor BHV zijn nog beschikbaar:

Open inschrijving basiscursus BHV

  • 25 en 28 (onder voorbehoud) juni 2021 te Borculo

Open inschrijving herhalingscursus BHV

  • 24 juni 2021 te Borculo
  • 5 en 7 juli 2021 te Borculo
  • 6, 10 en 23 september 2021 te Borculo
  • 6, 10 en 13 september 2021 te Breedenbroek

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@tragtergroep.nl of via 0545-820203