Tragter Groep heeft wederom een maatwerkproject gerealiseerd, deze keer d.m.v. een hybride camerasysteem.

De uitdaging die wij zijn aangegaan betreft het beveiligen van een afgelegen parkeerterrein tegen indringers. Dit terrein wordt gebruikt voor de opslag van de verkoopvoorraad voertuigen.

De noodzaak om het terrein te beveiligen werd duidelijk nadat er voor een behoorlijk kapitaal aan onderdelen van de voertuigen was ontvreemd.

Na een gesprek met de klant en het opstellen van een risicoanalyse zijn wij, Tragter Groep hier volop ingedoken en hebben vervolgens een hybride camerasysteem met thermische detectie en optische beelden aangeboden. De thermische camera’s zorgen voor de detectie van mogelijke indringers, welke vervolgens een melding triggeren richting de meldkamer. Men kan dan direct de haarscherpe kleurenbeelden oproepen om live mee te kijken en zo nodig verdere actie ondernemen.

Door de intelligentie in de thermische camera’s is het specifiek detecteren van mensen mogelijk, hierdoor is het aantal nodeloze meldingen minimaal. Door de smartphone app met pushmeldingen, krijgt de klant in de dag situatie een bericht met een afbeelding en kan dan zelf de beelden oproepen een meekijken.

Het voordeel van thermische detectie is dat deze bijna nooit een valse melding geeft en in tegenstelling tot optische camera’s geen hinder ondervind van het weer, zoals regen, sneeuw en mist. Het optische gedeelte is dan ook om live mee te kunnen kijken, deze beelden worden uiteraard opgeslagen op de recorder.

Wilt u ook een oplossing voor uw situatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen , wellicht kan Tragter Groep wat voor u betekenen!