Brandbeveiliging

Tragter Groep de specialist in brandbeveiliging!

Een brandmeldinstallatie is essentieel: Het kan een brand in een vroeg stadium signaleren en lokaliseren waardoor snel kan worden ingegrepen. De gevolgen van een brand kunnen hierdoor worden voorkomen of in ieder geval worden beperkt

Hoe sneller een brand gedetecteerd is, hoe meer tijd er is om een beginnende brand te blussen en om iedereen in veiligheid te brengen. Daarom is het van belang dat de brandmeldinstallatie betrouwbaar is. Om de kwaliteit van de brandmeldinstallatie te waarborgen is onderhoud van groot belang.

Behalve het detecteren en signaleren van een brand, kan een automatische brandmeldinstallatie ook automatisch brandbeveiligingsinstallaties aansturen. Zoals onder andere ontruimingsalarminstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, deurmagneten, brandblusinstallaties en sturing van liften.

Hoge kwaliteit voor een goede prijs

Tragter Groep is de specialist op het gebied van brandbeveiliging, wij bieden een breed scala aan van brandmeld -installaties.
Wij leveren nieuwe brandmeldinstallatiesontruimingsinstallaties en overige producten.
Daarnaast voeren wij onderhoud uit op brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties en kunnen bestaande installaties worden uitgebreid of worden aangepast naar de wensen van de klant.

Heeft u vragen over brandbeveiliging? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden!

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op