Vluchtwegaanduiding

Home » Vluchtwegaanduiding

EÉN AANSPREEKPUNT

TOTAALOPLOSSINGEN

GECERTIFICEERD SYSTEEM


Vluchtwegaanduiding

Bij het creëren van veilige omstandigheden op uw locatie, is vluchtwegaanduiding essentieel. Juiste en overzichtelijke veiligheidssignalering middels vluchtwegaanduiding, waarschuwt uw medewerkers namelijk in gevaarlijke of ongezonde situaties en kan hierdoor levens redden. Wanneer u nog geen duidelijke vluchtwegaanduiding heeft, helpen wij van Tragter Groep uit Gelderland u graag verder.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Vluchtwegaanduiding gebruiken als veiligheidssignalering

Het is een basisvereiste om te voldoen aan de Arbowet, internationale wet- en regelgeving en/of normeringen. Heeft u de gevaren en vluchtwegen duidelijk weergegeven en kan iedereen hierdoor veilig vluchten? Dit zijn ontzettend belangrijke vragen in het belang van de veiligheid van de medewerkers, maar ook zeker voor bezoekers en leveranciers. Wanneer u uw onderneming wilt voorzien van goede vluchtwegaanduiding, helpen wij u met advies en productie hiervan. Naast vluchtwegaanduiding, verzorgen wij ook noodverlichting, leidingmarkering, veiligheidsborden of bijvoorbeeld pictogrammen voor u als veiligheidssignalering. Wij opereren door het gehele land.

Vraag om professioneel advies en ontdek onze diensten

Een goed advies op gebied van veiligheidssignalering en de bijbehorende vluchtwegaanduiding is essentieel. Gelukkig zit u daarvoor bij Tragter Groep helemaal goed! Wij geven u graag advies en leveren diverse diensten om de veiligheid binnen uw onderneming te vergroten. Daarnaast stellen we ook voor u een risico inventarisatie & evaluatie, een bedrijfsnoodplan of een  ontruimingsplattegronden op en keuren we ladders en trappen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0545 820 203 of een e-mail te sturen naar info@tragtergroep.nl.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op