VCA-certificering

Home » VCA-certificering

EÉN AANSPREEKPUNT

TOTAALOPLOSSINGEN

GECERTIFICEERD SYSTEEM


VCA-certificering

Dankzij een VCA-certificering legt uw bedrijf de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken. Wilt u in aanmerking komen voor een VCA-certificering? Dat kan wanneer uw VGM-beheersysteem voldoet aan de eisen die VCA hieraan stelt. Bij Tragter Techiek helpen we hier u graag bij.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Een VC-certificering halen of een VCA-cursus volgen

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA-certificering is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Door uw VCA-certificering te halen, zorgt u voor uw medewerkers dat zij veilig en gezond kunnen werken, onderscheidt u zich van de rest en voorkomt u gedoe. Wilt u kennis en begrip verschaffen over de basisregels op het gebied van veiligheid? Dan bieden wij een VCA-cursus aan. Er zijn namelijk diverse regels die van belang zijn, wanneer u veilig te werk wilt gaat en waaraan werkgevers en werknemers zich moeten houden.

Vraag naar meer informatie

Wilt u meer weten over het behalen van een VCA-certificering? Of het volgen van een VCA-cursus, halen van een ISO-certificering of bijvoorbeeld een BHV-cursus? Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0545 820 203 of een e-mail te sturen naar info@tragtergroep.nl. Wist u dat leidinggevenden of hoofdaannemers in het bezit moeten zijn van een geldig VCA VOL voor een leidinggevenden diploma? Ook daar vertellen we u bij Tragter Groep graag meer over!

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op