Risico-inventarisatie Gelderland

Home » Risico-inventarisatie Gelderland

EÉN AANSPREEKPUNT

TOTAALOPLOSSINGEN

GECERTIFICEERD SYSTEEM


Risico-inventarisatie & evaluatie in Gelderland

Het opstellen van een risico-inventarisatie & evaluatie voor uw bedrijf in Gelderland, laat u over aan Tragter Groep. Hiermee vestigt u op een snelle en overzichtelijke manier de aandacht op mogelijke gevaren, wat verboden is of juist verplicht en zal een snelle ontruiming mogelijk moeten zijn bij een calamiteit.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Belangrijke vragen die beantwoord worden in de risico-inventarisatie voor uw bedrijf in Gelderland

Elk bedrijf met personeel moet (laten) onderzoeken of het werk gevaar kan opleveren of schade kan veroorzaken aan de gezondheid van de werknemers. Dit onderzoek dat u voor uw bedrijf in Gelderland schriftelijk laat vastleggen, heet een risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E). Hierin staat een plan van aanpak vermeld waarmee u uw bedrijf gestructureerd de risico’s laat aanpakken. Hierdoor wordt de kans op arbeid gerelateerde gezondheidsklachten en ongevallen tot een minimum beperkt. Laat u een risico-inventarisatie & evaluatie voor uw bedrijf in Gelderland vastleggen, dan krijgt u onder andere antwoord op welke risico’s de medewerkers lopen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden, op welke manier uw bedrijf zorgt voor goede arbeidsomstandigheden omwille van de gezondheid en de veiligheid van de medewerkers.

Laat een overzichtelijke rapportage door ons ontwikkelen

Tragter Groep werkt voor uw bedrijf bovenstaande zaken uit in een overzichtelijke rapportage met een bijbehorend plan van aanpak. Door middel van onze deskundig opgeleide monteurs, klantgerichte aanpak en heldere afspraken leveren wij de door u gewenste diensten en/of producten. Wilt u meer informatie over de risico-inventarisatie & evaluatie die we voor uw bedrijf in Gelderland opstellen? Of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een ISO-certificering of een VCA-certificering? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden! Bel naar 0545 820 203 of stuur een e-mail naar info@tragtergroep.nl.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op